• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Патріотичне виховання - найактуальніша проблема сьогодення

Патріотичне виховання - найактуальніша проблема сьогодення

2013-04-01

Патріотичне виховання - найактуальніша проблема сьогодення

За ініціативи голови Київської обласної державної адміністрації А.Й.Присяжнюка відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Патріотичне виховання громадян України - передумова розвитку державності» .

26 березня 2013 року для освітян Київщини,Львівщини та Івано - Франківщини гостинно відкрила двері Богуславська спеціалізована школа № 1, на базі якої проходили секційні засідання конференції.

Наочна презентація досвіду роботи, який демонстрували педагоги, є надзвичайно актуальною і важливою подією щодо проблем становлення громадянина - патріота України, гідного нащадка славних українських пращурів.

Учасники конференції прийняли Звернення до державних діячів, керівників органів державного управління і місцевого самоврядування, керівників громадських організацій,науково-педагогічних працівників,освітян в якому акцентували увагу на необхідності патріотичного виховання на всіх ступенях освіти: дошкільної, загальної середньої, професійної, вищої – та в системі позашкільної освіти.

Освітяни України,а серед них були і педагоги нашого міста, переконані,що патріотизм сьогодні є нагальною потребою і для держави,і для суспільства,і для кожного громадянина нашої держави.

Вчителі, науковці, державні діячі впевнені,що патріотичне виховання забезпечить цілісність народу України, його національне відродження, соціально-економічний і демократичний розвиток, соціально-політичну стабільність у державі,гідне представлення нашої країни у світі.

Завідуюча ММК Тріщун Л.М.

Кiлькiсть переглядiв: 258

Коментарi

Новини

Опитування

Що, на Вашу думку, впливає на професійний ріст

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930