РЕЗУЛЬТАТИ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД

2013-04-01

/Files/images/kubki.jpg

УЧНІВСЬКІ ОЛІМПІАДИ

Обдаровані діти є унікальним явищем у соціальному світі. Як відзначають багато педагогів,обдаровані діти відрізняються не тільки хорошими здібностями до певних видів діяльності, але в першу чергу за своїми особливостями виділяються серед своїх однолітків. Обдарованість багатогранна: це ми змогли побачити на прикладі ржищівських школярів.

Відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри,конкурси з навчальних предметів, олімпіади зі спеціальних дисциплін на базі загальноосвітніх закладів освіти міста з жовтня 2012 року по січень 2013 року проведено І та ІІ етапи Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін.

І етап олімпіад проводився за графіком та завданнями підготовленими учителями шкіл для учнів, які виявили певні здібності з предмета, які розуміють поставлені перед ними завдання та прагнуть до вирішення їх, шукаючи шляхи притаманні творчій особистості.

ІІ етап відбувся за завданнями Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів. До випробування другого етапу запрошувалися діти,які набрали найбільшу кількість балів в шкільному турі.

В ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін взяли участь 32 учні-переможці міського етапу олімпіад.

Свої знання з базових дисциплін показали Кондранєнкова Ірина,Моторна Марія, Довгенко Тетяна, Рябоконь Олександр, Смоловик Вікторія, Ігнатюк Валентина, Боцвін Владислав, Пашкова Маргарита, Зінеєвич Андрій, Іщенко Діана,Демченко Владислав, Любич Вікторія,Недоступ Ірина,Ганушевич Інна, Капішон Олена, Миненко Віктор,Гуменюк Дарія, Чорномаз Богдан, Карпенко Діана, Онікієнко Галина, Жучкова Крістіна.

Серед учасників є учні,які зайняли місця в першій десятці «олімпіадників»:

- 3 місце з біології – Довгенко Тетяна, учениця 10 класу ЗОШ І-ІІІ ст..,вчитель Бідна Л.О.;

- 4 місце з світової літератури – Гуменюк Дарія, учениця 8 класу ЗОШ І-ІІст., вчитель Федорченко Н.В.;

- 5 місце з світової літератури – Ігнатюк Валентина, учениця 9 класу, ЗОШ І-ІІ ст.., вчитель Ільїна І.І.;

- 8 місце з фізики – Зінеєвич Андрій, учень 8 класу, ЗОШ І-ІІІ ст.., вчитель Самар М.В.;

- 8 місце з біології – Капішон Олена, учениця 9 класу, ЗОШ І-ІІІ ст..,вчитель Бідна Л.О.

Є діти, дійсно обдаровані особистості,обдаровані всесторонньо, і тому показували свої знання не лише з одного предмета: Демченко Владислав виконував завдання з фізики,історії,англійської мови, біології,географії; Ганушевич Інна працювала на олімпіаді з історії, англійської мови, правознавства; Довгенко Тетяна є учасником олімпіади з української мови, правознавства, світової літератури; Ігнатюк Валентина захищала місто на олімпіадах з математики, історії, світової літератури. Працівники відділу освіти та методичного кабінету щиро дякують,вам діти, вашим батькам та педагогам,які вкладають у вас свої знання та сили.

За результатами олімпіад відділ освіти та методичний кабінет проводить роботу по виявленню та підтримці обдарованих дітей, залученню їх до роботи в предметних гуртках та факультативах, участі в предметних конкурсах, конкурсах МАН.

Тріщун Л.М.
Завідуюча міським методичним кабінетом

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi

Новини

Опитування

Що, на Вашу думку, впливає на професійний ріст

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930