• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День відкритих дверей «У гостях у ДНЗ»

День відкритих дверей «У гостях у ДНЗ»

2013-02-18

15 лютого 2013 року НВК «ДНЗ – ЗОШ І ст.» запросив гостей на родинне свято – День відкритих дверей «У гостях у ДНЗ». Захід був проведений у ігровій формі для різновікової групи дітей, де поєднувалися фрагменти навчальних занять ознайомлення з навколишнім світом, математики, малювання, музики, художнього читання, в яких із величезним задоволенням взяли участь вихованці закладу, їх батьки, працівники та гості: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Людмила Карпенко, завідувач відділу освіти Олена Мартинюк. Кульмінацією виконаних завдань в ході заняття стали слова «Наш садок – цікава казка, тож запрошуєм, будь - ласка».

Після відкритого заняття, в ході якого діти рахували, декламували вірші, співали, танцювали, проводили досліди, малювали, всіх пригостили смачними пиріжками.
Директор НВК Алла Карпенко запросила всіх присутніх на батьківські збори «Форми роботи ДНЗ з батьками». В ході зборів обговорювалися питання участі батьків у виховній та освітній діяльності дитячого садка.
Спілкуючись із батьками завідувач відділу освіти Олена Мартинюк підняла питання відвідування, літньої оздоровчої кампанії 2013 року, покращення матеріально – технічної бази закладу.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Людмила Карпенко наголосила про те, що першочергове завдання працівників закладу – покращення надання освітніх послуг, особливо спеціалістами відповідно до індивідуальних запитів (логопед, хореограф, музкерівник), проаналізувала демографічну ситуацію з прогнозуванням дитячого контингенту в мікрорайоні на наступні 5 років, обсяг витрат з міського бюджету на одного вихованця, питання актуальності модернізації мережі навчальних закладів міста, вказала на обрані для цього методи, що визначені міським відділом освіти.
Батьки та гості закладу оглянули фотовиставку «Наш другий дім» та виставку родинної творчості.

Методист ММК
Зінеєвич Н.П.

Кiлькiсть переглядiв: 193

Коментарi

  • Liafugh

    2018-02-03 16:10:58

    Cataflam Zithromax Is Amoxicillin Good For Tooth Infections [url=http://brandciali.com]online pharmacy[/url] Mono And Amoxicillin Rash Cialis 10 Mg Cost...

Новини

Опитування

Що, на Вашу думку, впливає на професійний ріст

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031